BikeReParts, ik zal me even voorstellen, ik ben Richard Leijrik en in 2007 begonnen met mijn online winkel in gebruikte motoronderdelen. Sinds de start is BikeReParts gevestigd in een bedrijfsgebouw achter het Esso Tankstation in Slagharen, tegenover het attractiepark. Momenteel ben ik naast BikeReParts, ook nog werkzaam bij een onderdelenzaak voor vrachtwagens. BikeReParts is meestal 's avonds en op zaterdagen telefonisch bereikbaar. U kunt mij daarom goed bereiken door een e-mail te sturen naar verkoop@bikereparts.nl. Bij BikeReParts kunt u veel gebruikt onderdelen vinden van de meest voorkomende merken, van alle jaartallen. Tevens heb ik het assortiment van BikeReParts aangevuld met slijtage- en vervangings-onderdelen zoals remschijven en accu's.

Veilig kopen over Internet
BikeReParts heeft momenteel twee betalingsmethoden actief op haar website, Ideal en Paypal. Ik kan me voorstellen dat kopen over internet soms de nodige twijfels met zich meebrengt, u kunt daarom de KvK inschrijving van BikeReParts hier controleren. Tevens kunt u onze adresgegevens, BTW-nr en andere contactgegevens vinden op onze contact-pagina. Een koppeling met Ideal kan pas worden verkregen indien er voldoende saldo en bedrijfsinformatie bekend is bij een Nederlandse Bank, Ideal is daardoor erg betrouwbaar. PayPal en creditcardbetalingen geven u meestal standaard levergaranties. U kunt bij BikeReParts met CreditCard betalen door PayPal te gebruiken.

Betalen
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan het internetbankierprogramma van uw eigen bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen. PayPal beschermt u tijdens het online winkelen. PayPal kan worden gekoppeld aan uw creditcard. PayPal en de meeste creditcard maatschappijen bieden diverse zekerheden en garanties bij online aankopen. Bij de meeste creditcard maatschappijen is uw product, als u dit met credit card heeft aangeschaft, de eerste weken na levering verzekerd. Tevens bieden creditcard maatschappijen de mogelijkheid tot geld retour als er niet geleverd wordt, en geven hiermee dus een onafhankelijke leverings-garantie.

Verzenden
Onze producten worden meestal verzonden met TNT, DHL of DPD. Dit zijn goedbekende koeriersbedrijven met een uitstekende service en track&trace programma's.

Bekijk ons hier middels Streetview

Grotere kaart weergeven

Of kijk hier op de kaart

Grotere kaart weergeven